Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

 PERSONAL TRAINING

Personal training- eli yksilövalmennus (tai parivalmennus) auttaa Sinua saavuttamaan tavoitteesi. Oli tavoitteesi sitten sixpack, bikinikunto, tulla vahvemmaksi tai kymmenien kilojen painonpudotus – me otamme haasteen vastaan.

 

Personal training on oikea työkalu sinulle, joka haluat laadukasta ja yksilöllistä valmennusta. Valmennuksessa hiotaan kohdalleen ruokavalio, harjoittelu ja muut kehitykseesi vaikuttavat tekijät. Matkan varrella pidetään huolta myös valmennettavan henkisestä kunnosta, mikä on erittäin tärkeää tavoitteen saavuttamiselle. Ammattivalmentajamme suunnittelevat tavoitteidesi mukaiset ohjelmat ja opastavat sinut kädestä pitäen maaliin. Sitoutumalla valmennukseen ja noudattamalla valmentajasi ohjeita, takaamme sinun pääsevän yhdessä sovittuihin tavoitteisiin.

 

Kehon muokkaukseen sopivin paikka on kuntosali. Halutessasi osa treeneistä voidaan toteuttaa myös muualla. Tarvittaessa kaikki harjoittelu voidaan tehdä kehonpainoharjoitteilla tai kamppailulajeista tutuilla harjoitteilla. Oikeat harjoittelumuodot määräytyvät tavoitteiden ja valmennettavan mieltymysten mukaan. Valmennuksessamme saat käyttöösi koko valmennustiimimme osaamisen.

 

Valmennuksissamme joudut tekemään paljon töitä. Laitamme sinut harjoittelemaan kovempaa kuin koskaan ennen. Luonnollisesti huomioimme lähtökohtasi, tavoitteesi ja ennen kaikkea turvallisuutesi. Suurin osa valmennettavistamme ei kuitenkaan kaipaa pään silittelyä. Valitsemme sinulle sopivan valmentajan taustatietojesi ja tavoitteidesi perusteella.

 

Ota meihin yhteyttä etusivulla olevalla lomakkeella ja sovitaan alkutapaaminen. Alkutapaaminen ei sido mihinkään. Alkutapaamisessa tutustutaan, kartoitetaan tarpeet ja tavoitteet.

Valmennusten hinnat löytyvät täältä.